دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مهدی صباغ‌زاده در گفتگو با آنا:

اکران آنلاین لااقل به درد بخشی از سینما می‌خورد/ فیلمسازان منتظر اقبال احتمالی مخاطب به «خروج» هستند

کارگردان سینما گفت: اگر مخاطب از اکران «خروج» به شکل آنلاین استقبال کند، بقیه هم فیلمشان را عرضه خواهند کرد. این نوع اکران لااقل می‌تواند مرهمی برای فیلم‌هایی باشد که در اکران عمومی توفیقی نخواهند داشت.
کد خبر : 482328

به گزارش خبرنگار حوزه سینمایی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، سینمای آنلاین طرح جدیدی است که از فردا با اکران فیلم «خروج» ساخته ابراهیم حاتمی‌کیا کلید می‌خورد. طرحی که باید دید استقبال دیگر فیلمسازان از آن چگونه خواهد بود.


مهدی صباغ‌زاده، کارگردان و تهیه‌کننده سینمای ایران در همین باره به خبرگزاری آنا گفت: فعلاً همه نسبت به این طرح سینمایی محتاط هستند و کسی نمی‌‎داند چه اتفاقی برای فیلم‌ها و استقبال احتمالی از فیلمی چون«خروج» خواهد افتاد.


هیچ کس نمی‌خواهد بی‌جهت سرمایه‌اش را به باد بدهد


تهیه‌کننده «ایتالیا ایتالیا» افزود: سینمای آنلاین بالذات طرح بدی نیست و به عنوان یک فیلمساز امیدوارم موفق باشد. اگر مخاطب از فیلم «خروج» در این طرح استقبال کند، بقیه هم فیلمشان را عرضه خواهند کرد. به هرحال هیچ کس نمی‌خواهد بی‌جهت سرمایه‌اش را به باد بدهد.


این کارگردان گفت: حداقل مزیت اکران آنلاین این است که راه را برای فیلم‌هایی که می‌دانند در اکران عمومی نخواهند فروخت، باز می‌کند. فیلمی که می‌داند روی پرده سینما بازگشت سرمایه ندارد، چه بسا می‌تواند این دست مخاطبان سامانه‌های آنلاین را جذب کند.


سینما کمی صبر کند و دست نگه دارد


صباغ‌زاده با این حال تأکید کرد: به نظرم کمی باید درباره این طرح محتاط بود. زود است که بخواهیم درباره موفقیت یا شکست آن حرف بزنیم. سینما هم مثل دیگر بخش‌های جامعه که به‌واسطه کرونا تعطیل مانده، فعلاً دست نگه دارد و صبر کند.


وی همچنین گفت: مخاطب سینما را نباید دلزده کرد. لااقل کار خوبی کرده‌اند که این جریان را با فیلم فیلمسازی شروع می‌کنند که در نزد مخاطب شناخته شده است.


این کارگردان با این حال اعتقاد داشت: بالاخره سینما نیز مثل بخش‌های دیگر جامعه تعطیل شده است. پیشنهاد من به بقیه فیلمسازان و کلیت سینما این است که نسبت به اکران عمومی فیلمشان صبر کنند.


انتهای پیام /4143/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب